Nenäpäivä Ylen kanavilla

Rauhaa ja rakkautta – Nenäpäivän konsertti

29.10.2020 suora lähetys klo 19–20.30
Yle TV1, Yle Radio Suomi ja Yle Areena

 
Make love, not war! Nenäpäivän hyväksi toteutettava konsertti vie katsojansa takaisin vuosikymmenten taakse ja tarjoilee Tapiola Sinfoniettan säestyksellä unohtumattoman illan täynnä rauhaa ja rakkautta. Oman tulkintansa aikansa klassikoista esittävät muun muassa Tuure Kilpeläinen, Litku Klemetti, Vuokko Hovatta ja Johanna Försti. Illan musiikista vastaa Marzi Nyman ja juontajana Piia Pasanen. Suorana lähetettävä konsertti kutsuu mukaan tekemään maailmasta paremman paikan. 
 

Nenäpäivä 

13.11.2020 suora lähetys klo 19–20.30 klo 21–23.30
Yle TV1 ja Yle Areena

Perjantai 13. päivä on Onnenpäivä, kun Nenäpäivä viihdyttää kotikatsomoissa ja kutsuu kaikki mukaan auttamaan maailman lapsia. Luvassa tuttuun tapaan ilta täynnä parasta musiikkia, koskettavia tositarinoita maailmalta ja iloisia yllätyksiä!

Nenäpäivä tarjoaa unohtumattomia tähtihetkiä, kun suorassa lähetyksessä lavalle nousevat Erin, ABREU, Mikael Gabriel, Samuli Edelmann, BEHM, Ressu Redford, Sara Siipola, Pete Parkkonen ja Neljä Ruusua. Liikuttumista on luvassa, kun Mikko Kekäläisen seurassa tutustutaan elämään ja ihmisiin kenialaisessa kylässä. Nenäpäivän tunnelmaa on lisäksi nostamassa joukko tunnettuja neniä, mukana muun muassa Minna Kivelä, Jarkko Tamminen, Mari Perankoski, Jukka Puotila, Joonas Nordman, Juha Laitila, sekä lukuisat muut tunnetut näyttelijät. Juontajina Viivi Pumpanen ja JP Rantanen – sekä tietenkin Janne Kataja, jonka kanssa jännitetään keräyspotin kertymistä. Tempaudu mukaan illan tunnelmaan ja ole mukana lisäämässä onnea maailmaan! 

Palaa viime vuoden Nenäpäivän lämpimiin tunnelmiin ja katso illan parhaita paloja uusintana Areenasta