Ylen Nenäpäivä-show't 2017

 

Help! Nenäpäivä goes Beatles

Yle TV1 sekä Yle Radio Suomi ja Yle Areena
torstaina 26.10.2017 
klo 19.00 – 20.30 
 
Maailman legendaarisimman rock-yhtyeen parhaat kappaleet sinfoniaorkesterin säestämänä? Kyllä! Suora Nenäpäivän hyväntekeväisyyskonsertti Espoon kulttuurikeskuksesta tarjoilee Marzi Nymanin johtaman Tapiola Sinfoniettan sovituksia Beatlesin hiteistä upeiden suomalaisartistien tulkintoina. Solisteina muun muassa Ellinoora, Pepe Willberg, Johanna Iivanainen, Marjo Leinonen sekä muita eturivin artisteja.
 
Nauti tähtien tuikkeesta pimenevässä lokakuun illassa. Samalla autat maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia. 

Nenäpäivä-show't 2017

Yle TV2 ja YleAreena
perjantaina 10.11.2017
klo 18.00 - 24.00
 
Yle TV2 on koko illan Nenäkanava!
Illan aloittaa Pikku Kakkonen Nenäpäivä-tunnelmissa klo 17.00
 

Suorat Nenäpäivä-show't

 
Yksi show on nyt neljä show'ta! Ainutlaatuinen kokemusten ilta on täynnä suomalaisia artisteja, näyttelijöitä, koomikoita ja mediapersoonia, jotka kaikki heittäytyvät auttamaan maailman lapsia kohti parempaa tulevaisuutta. Illan aikana toteutetaan koko Suomen toiveet huumorin ja hyväntekeväisyyden merkeissä. Tätä iltaa et halua missata.  
 

Nenäpäivä: Urheilushow

Klo 18.00

Kaj Kunnaksen juontamassa Urheilushowssa huippu-urheilijat ja tunnetut urheiluselostajat heittäytyvät nenähenkiseen kisailuun. Studiossa ja videotervehdyksissä nähdään eturivin huippu-urheilijoita, kuten Kaisa Mäkäräinen, Aino-Kaisa Saarinen, Ari-Pekka Liukkonen, Eevi Teittinen ja Susijengi sekä Iivo ja Kerttu Niskanen. Artistivieraana esimerkiksi hulvaton Jope Ruonansuu.
 

Nenäpäivä: Nenäshow

Klo 19.00

Koko perhettä viihdyttää Jarkko Tammisen juontama Nenäshow, jossa ruudun valtaavat tutut suomalaiset sekä Jarkko Tammisen imitaatioina, että omina itsenään. Hulvattomissa sketseissä nähdään julkkiksia Ransu-koirasta Mikko Leppilampeen ja koskettavissa videoissa matkataan muun muassa Boliviaan tutustumaan lapsityöläisten arkeen. Musiikilla liikuttavat muun muassa Isac Elliot, Mikael Gabriel, Pete Parkkonen ja Ellinoora. 
 

Nenäpäivä: Gaalashow

Klo 21.00
 
Tähtiartistit ja pysähdyttävät videot Ugandasta maailman suurimmalta pakolaisleiriltä kimaltavassa, mutta sarkastisessa paketissa tarjoilee Gaalashow Sanna Stellanin johdolla. Näe Saara Aallon upea musikaalinumero ja naura Siskonpedin naisten huikealle sketsille. Tätä ohjelmaa et katso ilman nenäliinoja. Näe Saara Aallon huikea musikaalinumero ja Siskonpedin uusi biisi! Musiikillaan viihdyttävät myös Samuli Edelmann, Janna, Rajaton ja Ellinoora.

Nenäpäivä: Kakkashow

Klo 22.30
 
Herkkähermoisten kannattaa sulkea telkkari, kun ruudun valtaa  Kakkashow Arman Alizadin sekä YleX:n Jenni Poikeluksen ja Alma Hätösen vetämänä. Suoraa puhetta, rankimmat videot Ugandasta, tykeimmät tähdet ja kovimmat musavedot. Artistivieraina muun muassa Paperi T, Happoradio, Samuli Edelmann, Töölön Ketterä ja Sonny.
 
 

Aiempien vuosien klassikkosketsit Yle Areenassa

Nenäpäivän klassikkosketsit löydät Yle Areenasta.