Voita Risto Räppääjä ja Nopolat vierailulle!

11.09.2015
Risto Räppääjä haastaa päiväkodit ja koulut lukemaan Nenäpäivän hyväksi!

Tule mukaan syksyn hauskimpaan kampanjaan – yhdistä hauska yhdessä tekeminen ja globaalikasvatus Nenäpäivän avulla!

Ilmoita koulusi tai päiväkotisi mukaan Nenäpäivän viettoon!
Kaikkien mukaan ilmoittautuneiden päiväkotien ja koulujen kesken arvotaan Risto Räppääjän (Samuel Shipway) ja kirjailijoiden Tiina & Sinikka Nopolan vierailu.

Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan Nenäpäivä-kampanjapaketti (sis. julisteen, tarroja, ilmapalloja, esitteen) tapahtuman järjestämisen tueksi. Katsokaa hauskat Nenäpäivä-materiaalit niin oppimiseen kuin hauskanpitoon täältä. 

Ilmoittaudu mukaan: nenäpäivä.fi/mukaan2015

Arvonnan säännöt:
Arvonnan järjestää: Nenäpäivä-säätiö | Arvonnassa ovat mukana: kaikki viimeistään 15.10.2015 aikana Nenäpäivä-kampanjaan osoitteessa nenäpäivä.fi/mukaan2015 mukaan ilmoittautuneet päiväkodit ja koulut. Arvonta on laitoskohtainen, ei henkilökohtainen. Nenäpäivä-säätiön henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. | Palkinto: Samuel Shipwayn ja Tiina & Sinikka Nopolan vierailu Nenäpäivä-säätiön ilmoittamana ajankohtana. Ajankohta sovitaan arvonnan voittajan kanssa. | Arvonta suoritetaan: sattumanvaraisella otannalla arvonnan päätyttyä 16.10.2015. | Voittajan ilmoittaminen: Arvonnassa voittaneen koulun tai päiväkodin yhteyshenkilölle ilmoitetaan voitosta, ilmoittautumisajan päätyttyä, henkilökohtaisesti puhelimitse. Lisäksi voittajatahon nimi julkaistaan Nenäpäivän nettisivuilla 30.10.2015. | Yhteystietojen käyttö: Nenäpäivä-kampanjaan mukaan ilmoittautuneiden, ja samalla arvonnassa mukana olevien, laitosten yhteystietoja voidaan käyttää Nenäpäivä-kampanjan markkinointiin ja tiedotukseen, mikäli koulun/päiväkodin yhteyshenkilö on ilmoittautuessaan antanut luvan. (Kyllä kiitos, haluan uutiskirjeen.)