Ideoita henkilöstön virkistyspäivään

14.06.2016
Katri Helena haastaa viettämään virkistyspäivän Nenäpäivän merkeissä!

Virkistyspäivän tarkoitus on sitouttaa henkilöstöä ja vahvistaa yhteishenkeä tervehenkisten aktiviteettien kautta.

Nenäpäivä kannustaa lisäämään syksyn liikunnallisiin tiimipäiviin hyvää tekevää huumoria ja viihdettä. Nenäpäivän kanssa voi kohottaa henkilöstön työhyvinvointia monipuolisesti ja auttaa samalla maailman lapsia! Virkistyspäivänä yhteinen aktiviteetti tutustuttaa henkilöstöä paremmin toisiinsa.

Järjestäkää urheilutapahtuma, jossa voi haastaa henkilöstöä juoksemaan, punnertamaan, joogaamaan, vetämään leukoja tai liikkumaan sovittu määrä minuutteja viikossa. Yrityksenne voi sponsoroida henkilöstön osallistumista lahjoittamalla Nenäpäivälle jokaista liikuttua kilometriä tai liikuntakertaa kohti.

Myös teemaperhepäivä voi olla virkistyspäivä. Perhepäivä voi sisältää yhdessä tehtäviä aktiviteetteja, kuten mini-olympialaiset, leivosten koristelua ja kasvomaalausta. Tallentakaa päivän ilot Nenäpäivän “photo boothissa”. Valokuvauspisteeseen tarvittavan hauskan rekvisiitan voitte koota itse tai tilata Nenätoimistolta. Eri ohjelmapisteillä voi jokainen lahjoittaa itse valitsemansa summan Nenäpäivä-keräyksen hyväksi.

Psst! Vahvistakaa työnantajamielikuvaa virkistyspäivän merkeissä:
kertokaa Nenäpäivään osallistumisesta sosiaalisessa mediassa ja jakakaa samalla tietoa maailman lasten hyväksi tekemästänne työstä:

Facebook: Nenäpäivä
Twitter: @Nenapaiva_FI #nenäpäivä
Instagram: @nenapaiva_fi #nenäpäivä
YouTube: NenapaivaWebTV