Tyky-päivän vapaamuotoinen ohjelma

14.06.2016
Armi Toivanen vinkkaa: "Nenäpäivästä ja auttamisesta osa tyky-päivää!"

Etsitkö ideoita tyky-päivän vapaamuotoiseksi ohjelmanumeroksi, joka sopii kaikille osallistujille pienellä budjetilla?

Nenäpäivän avulla on mahdollista kohottaa yhteishenkeä, sitouttaa henkilöstöä ja samalla muokata työnantajakuvaa positiiviseen suuntaan tekemällä jotain hauskaa yhdessä! Näillä Nenäpäivän vinkeillä tuot tyky-päivään hauskoja ohjelmanumeroita, joilla voi vahvistaa tiimihenkeä, parantaa työilmapiiriä ja mikä parasta - auttaa samalla maailman lapsia!

Helpoin ohjelmanumero on yhteiset iltapäiväkahvit.
Haastakaa henkilöstönne leipomaan herkkuja kahvitauolle ja koristelkaa tila Nenäpäivän rekvisiitalla. Herkkuja nauttiessaan kollegat voivat lahjoittaa omantunnon mukaan Nenäpäivälle. Tilaa ilmaiset kampanjamateriaalit täältä: nenäpäivä.fi/mukaan2016

Antakaa henkilöstölle lupa käyttää aikaa hyvän tekemiseen.
Henkilöstönne voi lähteä lipaskeräämään kerääjäpareina – jo parikin tuntia aikaa riittää.

Perustakaa oma tiimi Nenäpäivän nettisivuille ja voitte kertoa hyvän tekemisestä helposti myös muille. Kertokaa myös henkilöstölle, mitä voi saada aikaan heidän keräämillä varoilla. Lipaskeräyksen lisäksi voi päivän ohjelmassa olla myös teemaan sopiva työhyvinvointia edistävä luento esimerkiksi teemalla: miten myötätunto vahvistaa suomalaisyritysten kilpailukykyä, tuottavuutta ja henkilökunnan luovuutta.

Tai miten olisi naurujooga?
Naurujooga rentouttaa, vaikuttaa positiivisesti mielialaan ja tiivistää työyhteisöä yhdessä koetun ilon kautta.

Hankkimalla jokaiselle osallistujalle K-kaupasta virallisen Nenäpäivän Nenän, tuon Nenäpäivän tunnuksen, ovat ekstra naurut varmasti taattuja! Yritys voi lisäksi lahjoittaa jokaisesta osallistujasta/naurusta Nenäpäivä-keräykseen maailman lasten hyväksi.

Pitkävaikutteista työkyvyn ylläpitämistä voi olla myös portaiden käyttöön kannustaminen.
Yritys voi lahjoittaa henkilöstön jokaisesta portaiden käyttökerrasta keräykseen Nenäpäivän-kampanjan ajan 27.10.-13.11. Hissiä käyttäessä yhdessä sovitun lahjoitussumman tekee puolestaan työntekijä.

Psst! Vahvistakaa työnantajamielikuvaa virkistyspäivän merkeissä:
kertokaa Nenäpäivään osallistumisesta sosiaalisessa mediassa ja jakakaa samalla tietoa maailman lasten hyväksi tekemästänne työstä:

Facebook: Nenäpäivä
Twitter: @Nenapaiva_FI #nenäpäivä
Instagram: @nenapaiva_fi #nenäpäivä
YouTube: NenapaivaWebTV