Tule kampanjatyöntekijäksi

01.05.2017

Haluatko mukaan rakentamaan Suomen hauskinta ja moderneinta hyväntekeväisyyskampanjaa? Nenäpäivä-säätiö järjestää Nenäpäivä-kampanjan loka-marraskuussa. Haemme kahta kampanjatyöntekijää syksylle.

Visuaalinen sisältönikkari

Olet osa markkinointi- ja viestintätiimiämme eli teet some-postauksia, kuvankäsittelyä sekä videoita ja tuotat tekstisisältöjä. Tarpeen mukaan osallistut tiimin muihinkin tehtäviin. Olet kirjoitustaitoinen graafisen alan osaaja eli osaat käyttää kuvan- ja videonkäsittelyohjelmia sekä sometat sujuvasti. Olet iloinen persoona, jolla on kyky pitää monta Nenää samaan aikaan ilmassa. Pystyt kiireessäkin asettamaan tehtävät tärkeysjärjestykseen.

Innostava yhteisökoordinaattori

Etsit ja kontaktoit uusia yhteistyötahoja ympäri Suomen sekä innostat heitä osallistumaan Nenäpäivä-kampanjaan. Toimit yhteyshenkilönä omille kumppaneillesi, järjestät tapahtumia ja avustat tiimiä tarpeen mukaan muissakin tehtävissä. Olet iloinen, sosiaalinen ja järjestelmällinen, lähestyt mielelläsi uusia ihmisiä. Sinulla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä sekä mahdollisesti myös kumppanuuksien hoidosta.

Tarjoamme vauhdikkaan, monipuolisen ja merkityksellisen työn tehokkaassa tiimissämme Nenätoimistolla Pasilassa. Molemmat tehtävät ovat määräaikaisia ajalla 14.8.-30.11.2017.

Hae tehtävää
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.5.2017 mennessä osoitteeseen: riina.lipponen@nenapaiva.fi. Merkitse viestin aihekenttään ja hakemukseen, kumpaa tehtävää haet. Liitä mukaan hakemukseen CV:si, mahdolliset työnäytteesi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja
24.5. klo 8.30–10.00 toiminnanjohtaja Riina Lipponen, puh. 040 595 1720

Nenäpäivä-säätiön toiminnassa on mukana yhdeksän merkittävää järjestöä: Suomen UNICEF, Suomen Punainen Risti, Kirkon Ulkomaanapu, Fida International, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus (SASK) ja Suomen Lähetysseura. Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.

Nenäuutiset