Nenäpäivä sirkuksessa -näytös 24.10. käynnistää Nenäpäivän vieton

24.09.2019

Yhden illan aikana kaikki on mahdollista! Tämän katsojat pääsevät kokemaan, kun Nenäpäivän vietto aloitetaan unohtumattomalla tavalla Sirkus Finlandian seurassa. Illan aikana katsojat vakuutetaan siitä, ettei mielikuvituksella ole rajoja ja sirkuksessa voi tosiaan tapahtua mitä vain!

Hyväntekeväisyysnäytöksen aikana estradille marssitetaan legendaarisen Heikki Nousiaisen ja nuoren näyttelijälahjakkuuden Olavi von Baghin johdolla taianomainen show, jonka aikana katsojat pääsevät nauttimaan Sirkus Finlandian fantastisista sirkusesityksistä. Lisäksi ohjelmassa on liikuttavaa musiikkia, jota tulkitsevat upeat Diandra ja Mikael Konttinen. Suorana sirkusteltasta lähetettävä hyväntekeväisyysnäytös kutsuu mukaan auttamaan maailman lapsia. 

Esityksen voi kokea myös livenä Helsingin Kaisaniemessä. Liput sirkuskatsomoon myy Ticketmaster. Esityksen tuotoilla autetaan maailman lapsia.

Nenäpäivä sirkuksessa
24.10.2019 kello 19-20:30 Yle TV1
Yle Areena suorana ja 30 vuorokautta ensilähetyksestä

Tämän vuoden Nenäpäivä-kampanja huipentuu erilaisten tempausten merkeissä Nenäpäivä-viikolla 4.-8.11., kun Ylen radiokanavat auttavat maailman lapsia. Varsinaista Nenäpäivää vietetään 8.11., jolloin on hauska auttaa suorassa Nenäpäivä-lähetyksessä alkuillan kello 19-20.30 Yle TV1:llä ja loppuillan kello 20.30-23 Yle TV2:lla.