Nenäpäivä sirkuksessa -näytös 24.10. käynnistää Nenäpäivän vieton

22.10.2019
Diandra ja Mikael Konttinen takaavat, että myös musiikin ystävät viihtyvät sirkuksessa.

Yhden illan aikana kaikki on mahdollista! Tämän katsojat pääsevät kokemaan, kun Nenäpäivän vietto aloitetaan unohtumattomalla tavalla Sirkus Finlandian seurassa. Illan aikana katsojat vakuutetaan siitä, ettei mielikuvituksella ei ole rajoja ja sirkuksessa voi tapahtua mitä vain!

Hyväntekeväisyysnäytöksen aikana estradille marssitetaan legendaarisen Heikki Nousiaisen ja nuoren näyttelijälahjakkuuden Olavi von Baghin johdolla taianomainen show, jonka aikana katsojat pääsevät nauttimaan Sirkus Finlandian fantastisista sirkusesityksistä.

Lisäksi ohjelmassa on liikuttavaa musiikkia, jota tulkitsevat upeat Diandra ja Mikael Konttinen. Suorana sirkusteltasta lähetettävä hyväntekeväisyysnäytös kutsuu mukaan auttamaan maailman lapsia. 

– Tätä ei kannata jättää väliin! Nenäpäivä sirkuksessa tarjoaa katsojilleen ainutlaatuisen yhdistelmän sirkustaidetta, teatteria ja musiikkia, näytöksessä myös pianolla kuulijoita ilahduttava Konttinen lupaa. 

 

 

Ole mukana toteuttamassa maailman lasten unelmia. 

Nenäpäivä sirkuksessa
24.10.2019 kello 19-20:30 Yle TV1
Uusinta 27.10.2019 kello 12:15 Yle TV1
Yle Areena 30 vuorokautta ensilähetyksestä

Nenäpäivä-kampanja alkaa Nenäpäivä sirkuksessa -näytöksellä 24.10. ja huipentuu erilaisten tempausten merkeissä varsinaiseen Nenäpäivään 8.11., jolloin on hauska auttaa maailman lapsia koko illan Ylen kanavilla.