Perusta oma Nenäkatsomo 8.11. ja osallistu arvontaan

01.11.2019
Hauska auttaa Nenäpäivänä kotikatsomoissa.

Nenäpäivänä 8.11. kaikkia kannustetaan perustamaan oma Nenäpäivän kotikatsomonsa ja välittämään tunnelmia somessa tunnuksella #nenäkatsomo. Samalla voi voittaa Nenäpäivän tuotepaketin.

Vietä Nenäpäivää porukalla telkkarin ääressä ja viihdy koko ilta Ylen kanavilla! Oman Nenäkatsomon voi perustaa Nenäpäivänä vastaanottimen ääreen perheen, kavereiden, työtovereiden tai vaikka koko suvun voimin. Halutessaan kotisohvan Nenäkatsomoon voi myydä pääsylippuja tai avata osallistujille popcornbuffetin muutamaa kolikkoa vastaan. Tällä tavoin hankitut varat voi lahjoittaa Nenäpäivälle.

Nenäkatsomoon voi osallistua myös somessa! Omasta Nenäkatsomosta voi lähettää terveisensä julkaisemalla somessa videon tai kuvan tunnuksilla #nenäkatsomo ja #nenäpäivä. Samalla tunnuksella voi kurkistaa myös muihin Nenäkatsomoihin. Käyttämällä tunnistetta #nenäkatsomo osallistuu Nenäpäivän tuotepaketin arvontaan.  
 

         NENÄKATSOMO-ARVONNAN SÄÄNNÖT

  1. Kilpailun järjestäjänä toimii Nenäpäivä-säätiö.
  2. Kilpailuun voi osallistua jakamalla kuva tai video joko Facebookissa julkisena tai julkisen Instagram-profiilin kautta tunnisteilla #nenäkatsomo ja #nenäpäivä. Kuvassa tai videossa esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa kuvan tai videon julkaisemiseen.
  3. Arvontaan osallistuvat 8.11.2019 julkaistut kuvat ja videot. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.
  4. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.
  5. Järjestäjä voi ilman erillistä suostumusta julkaista voittajan osallistumiskuvan tai -videon asiaankuuluvilla tekijänoikeusmerkinnöillä sosiaalisen median kanavissaan. Muihin markkinointitarkoituksiin osallistujien valokuvia ja videoita ei käytetä ilman erillistä ilmoitusta ja suostumusta.
  6. Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan.
  7. Arvonnan palkinto on Nenäpäivän tuotepaketti, joka sisältään muun muassa Nenäpäivän t-paidan. 
  8. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä.
     

Hauska auttaa maailman lapsia.