Isac Elliot haastaa koulut Nenäpäivään: "Tehdään tää yhdessä!"

05.09.2017
Auttaminen ei aina vaadi hirveästi eforttia, mutta siitä voi olla todella iso apu jollekin toiselle. Avunanto lähtee välittämisestä. Kun näkee vähän vaivaa, kertoo, että välittää. Siksi minäkin olen mukana Nenäpäivässä. Se on tärkeä asia minulle, Isac sanoo.

Isac Elliot haastaa kaikki koulut mukaan auttamaan maailman lapsia. Kekseliäimmän tempauksen järjestänyt koulu saa palkinnoksi Isacin esiintymään koululle.

Isac haastaa koulut ideoimaan Nenähenkisiä hyväntekeväisyystempauksia ja jakamaan niitä sosiaalisessa mediassa Nenäpäivä-kampanjan aikana 26.10.-19.11.2017 tunnisteella #nenäkoulu.

Koulut voivat esimerkiksi järjestää oman nenähenkisen talent-kisan, pitää vaikkapa pop up-kauppaa tai Nenäkioskia leivonnaisille ja käsitöille, tai järjestää päivätyökeräyksen maailman lasten hyväksiVain mielikuvitus on rajana Nenätempauksille. Kekseliäimmän tempauksen järjestänyt koulu saa palkinnoksi Isac Elliotin esiintymään koululle

- Veikkaan, että koulut tekevät niin siistejä juttuja tämän haasteen kautta. Jengi osaa tosiaan yllättää! On niin huippuja nuoria, että odotan innolla tosi hienoja juttuja, tarinoita ja tempauksia. Tehdään tää yhdessä, innostaa Isac.

Voittaja julkistetaan Nenäpäivän verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa 23.11.2017.
 
Isac esiintyy myös Nenäpäivänä 10.11.2017 Yle TV2:n uudistuneissa, suorissa Nenäpäivä-ohjelmissa.
 
Kilpailun säännöt:
  1. Kilpailun järjestäjänä toimii Nenäpäivä-säätiö.
  2. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa olevat ala- ja yläkoululaiset jakamalla kuvan sosiaalisessa mediassa tunnisteella #nenäkoulu. Kuvassa esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa kuvan julkaisemiseen.
  3. Kilpailuaika on 26.10.-19.11.2017. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Voittaja julkistetaan Nenäpäivän verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa 23.11.2017. Kilpailun voittaja valitaan raadilla, johon kuuluu Nenäpäivä-säätiön henkilökunnan lisäksi Isac Elliot. 
  4. Järjestäjä voi ilman erillistä suostumusta julkaista voittajan osallistumiskuvan asiaankuuluvilla tekijänoikeusmerkinnöillä sosiaalisen median kanavissaan. Muihin markkinointitarkoituksiin osallistujien valokuvia ja videoita ei käytetä ilman erillistä ilmoitusta ja suostumusta.
  5. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä.
  6. Kilpailuun osallistuvat ainoastaan julkisesta profiilista julkaistut kuvat. Kilpailu ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan.
 

Nenäuutiset