Tule harjoittelijaksi Nenäpäivään

06.05.2020
Nenäpäivällä on haku päällä

HEI KAMPANJATYÖSTÄ HAAVEILEVA TOIMINNAN IHMINEN! Haluaisitko tulla syksyksi Helsingin Pasilaan tekemään kanssamme kampanjaa, joka auttaa maailman lapsia? Suomen hauskin hyväntekeväisyyskampanja NENÄPÄIVÄ etsii KAMPANJAHARJOITTELIJAA.

Mitä toivomme sinulta:

Olet iloinen tyyppi ja kanssasi on helppo tulla toimeen. Olet hyvä asiakaspalvelija ja bongaat tilanteet, joissa voit olla muilla avuksi. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin ihmisiin, etkä pelkää sosiaalisia tilanteita.

Osaat ajatella käytännöllisesti ja ratkaisukeskeisesti. Tartut toimeen oma-aloitteisesti ja työt sujuvat sinulta tarvittaessa myös itsenäisesti. Kiire tai yllättävät tilanteet eivät nujerra iloista asennettasi. Teet sen, mitä lupaat. 

Olet valmis tarttumaan erilaisiin kampanjaa avustaviin hommiin aina kampanjamateriaalien postituksista tapahtumien järjestämiseen. Tulet toimeen Excelin kanssa, sinulla on kokemusta tapahtumajärjestelyistä ja lisäksi puhut sekä kirjoitat sujuvasti suomea.

Mitä tarjoamme sinulle:

Taatusti tapahtumarikkaan ja vauhdikkaan syksyn aikana saat monipuolista kampanjakokemusta ja pääset käyttämään osaamistasi. Työn ohessa saat kurkistaa tv-tuotannon kulisseihin, pääset tekemään töitä kampanjoinnin ammattilaisten kanssa ja olet osa tiimiä, jolla on hauskaa yhdessä.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan elokuun puolivälissä ja kestää kolme kuukautta. Maksamme harjoittelusta palkkaa 1236 euroa kuukaudessa. 

Hae tehtävää:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv viimeistään 24.5.2020 mennessä sähköpostitse otsikolla “HAKEMUS KAMPANJAHARJOITTELIJAKSI” osoitteeseen riina.paasio@nenapaiva.fi.
 

Ota empimättä yhteyttä ja kysy lisää:

ma 18.5.2020 klo 14.00 - 16.00
Meeri Väänänen, kampanjakoordinaattori, Nenäpäivä-säätiö
puh. 045 637 5667