Tule työharjoittelijaksi Nenäpäivään

08.05.2019

Haluaisitko tulla syksyksi Helsingin Pasilaan tekemään kanssamme kampanjaa, joka auttaa maailman lapsia? Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja NENÄPÄIVÄ etsii kampanjaharjoittelijaa.

Mitä toivomme sinulta:

Olet iloinen ja idearikas tyyppi, joka osaa ajatella käytännöllisesti ja ratkaisukeskeisesti. Olet tiimipeluri, jolla on pettämätön asiakaspalveluasenne. Näet nenääsi pidemmälle ja bongaat tilanteet, joissa voit olla muille avuksi. Kanssasi on helppo tulla toimeen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti ihmisiin.

Olet valmis tarttumaan monenlaiseen kampanjaa avustavaan suurempaan ja pienempään hommaan aina tapahtumajärjestelyistä kampanjamateriaalien postituksiin. Käytät sujuvasti tietokonetta ja olet ystävä Excelin kanssa. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea.

Olet oma-aloitteinen ahertaja, joka osaa tehdä töitä myös itsenäisesti. Pokkasi pysyy kiireen keskellä ja teet sen, mitä lupaat. Muutokset suunnitelmissa eivät saa hymyäsi hyytymään.

Mitä tarjoamme sinulle:
Taatusti tapahtumarikkaan ja vauhdikkaan syksyn aikana saat monipuolista kampanjakokemusta ja pääset käyttämään osaamistasi. Työn ohessa saat kurkistaa tv-tuotannon kulisseihin, pääset tekemään töitä kampanjoinnin ammattilaisten kanssa ja olet osa tiimiä, jolla on hauskaa yhdessä.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan elokuun puolivälissä ja kestää kolme kuukautta. Maksamme harjoittelusta palkkaa 1211 euroa kuukaudessa.  

 

Hae tehtävää:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv vaikka heti, kuitenkin viimeistään 21.5.2019 mennessä sähköpostitse otsikolla “HAKEMUS KAMPANJAHARJOITTELIJAKSI” osoitteeseen riina.lipponen@nenapaiva.fi.