Susanna Laine ja Ernest Lawson juontavat Nenäpäivä-show'n 2018

05.09.2018

Hauska auttaa koko illan 9. marraskuuta, kun Nenäpäivä-show’n juontajina Yle TV:2:lla nähdään Susanna Laine ja Ernest Lawson.

Nenäpäivä-show'ssa juontajat saavat laittaa itsensä likoon maailman lasten auttamiseksi millä tavalla, se selviää Susannalle ja Ernestille vasta lähempänä show'ta. Onneksi juontajakaksikko on valmis heittäytymään hyvän asian puolesta.
Nenäpäivässä hauska auttaa ja huumori on tärkeä osa Nenäpäivää. Otan kaikki haasteet ilolla vastaan, Susanna sanoo Ernestin kompatessa vieressä.

Myös Ernest odottaa innolla Nenäpäivää. Hänen mielestään on hienoa, kuinka Nenäpäivä tuo ihmiset yhteen auttamaan maailman lapsia.
Monen muun suomalaisen tapaan olen aiemmin katsonut Nenäpäivä-show'ta kotisohvalta perheeni kanssa. On suuri kunnia olla tänä vuonna täysillä mukana Nenäpäivässä, Ernest kertoo.

Erityisesti Ernestiä jännittää se, miten suuren määrän lahjoituksia Nenäpäivä tänä vuonna kerää.
Toivon, että kaikki katsojat lahjoittavat ja kasaan saadaan suuri lahjoituspotti maailman lasten auttamiseksi, Ernest sanoo. 

Susanna on osallistunut Nenäpäivään jo useampana vuonna.
Olin aivan innoissani, kun minua pyydettiin juontamaan Nenäpäivää. Uskon, että Nenäpäivä-show’sta tulee upea, Susanna kertoo. 

Susanna kannustaa kaikkia osallistumaan Nenäpäivään:
Nenäpäivä on helppo tapa auttaa, ja voi olla varma, että apu menee luotettavasti perille, Susanna toteaa. 

 
Nenäpäivä tarjoaa jälleen 9.11. koko illan viihdettä, kun Yle TV2 näyttää suorana Nenäpäivä-show'n. Kello 19-21 Ernest Lawsonin juontama Nenäsirkus vie koko perheen hauskoihin sirkustunnelmiin. Tämän jälkeen kello 21-23 nähdään Susanna Laineen juontama Nenäshow, jossa tunnelma tiivistyy ja meno on entistä räväkämpää. Koko ilta on tietenkin täynnä tähtiartisteja, koskettavia videoita avustuskohteista sekä huumoria.