Pirkka Nenäpäivä-kassin suunnittelijoiksi Mert Otsamo ja Krista Siegfrids

17.03.2015

K-kauppojen ja Nenäpäivän järjestämä äänestys Pirkka Nenäpäivä-kassin suunnittelusta on ratkennut.

Tiukassa äänestyksessä voiton veivät vaatesuunnittelija Mert Otsamo ja laulaja Krista Siegfrids, jotka saivat yli 42% kaikista annetuista äänistä. Kiitämme kaikkia äänestykseen osallistuneita! Pirkka Nenäpäivä-kassi tulee myyntiin Nenäpäivä-kampanjan käynnistyessä syksyllä 2015 K-kauppoihin kautta maan. Yhden kassin tuotolla Nenäpäivän järjestöt voivat hankkia esimerkiksi koululounaan kymmenelle nepalilaislapselle tai rokottaa kaksi lasta tappavia tauteja vastaan Keniassa.

Suunnittelija Mert Otsamo ottaa suunnittelutyön innolla vastaan.

”Olen todella otettu tästä mahdollisuudesta! Minulle suunnittelu ei koskaan ole rajoittunut vain vaatteisiin ja olen aina halunnut antaa ihmisille jotain, joka koskettaa heitä suuremmin. Lähden tähän haasteeseen innokkaana mukaan luomaan kuosia jossa olisi jokin sanoma, jokin ajatus ja olen varma, että Kristan kanssa saamme tehtyä upeaa jälkeä!” Otsamo sanoo.

Kassin luova suunnittelutyö käynnistyy maaliskuun aikana.

”Mert on ihan mahtava suunnittelija ja odotan innolla, että pääsemme aloittamaan yhteistyön. Meidät tuntien lopputulos voi olla joko tosi tyylikästä ja eleganttia tai sitten jotain ihan mielettömän yllättävää, joka sopii Nenäpäivän tyyliin hyvin!” Siegfrids visioi.

Suunnittelutyön etenemistä voi seurata kevään aikana K-kauppojen ja Nenäpäivän verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Pirkka Nenäpäivä-kassikilpailussa mukana olleiden Saanan ja Ollin ja Anna Puun sekä Janine Rewellin ja Maria Veitolan kanssa yhteistyö jatkuu eri tavoin syksyn 2015 Nenäpäivä-kampanjassa.

Kaikki äänensä antaneet osallistuivat arvontaan, jonka palkintoina jaetaan mm. lahjakortteja K-ruokakauppoihin. Arvonnassa voittaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

K-kaupat mukana Nenäpäivässä 2015!

Tutustu K-kauppojen Nenäpäivä-kampanjaan >>