NenäNetwork: Nenäpäivää tukevat yritykset ja organisaatiot koolla

12.05.2016
Nenäpäivän tukijat ja tekijät kokoontuivat vuoden ensimmäisen NenäNetworkin merkeissä BLOCK by Dylanissa.

Nenäpäivän tukijat ja tekijät starttasivat yhdessä Nenävuoden. Vuoden 2016 Nenäpäivä-kampanjassa mukana mahtava joukko yrityksiä ja liittoja.

Tänä vuonna Suomessa vietetään 10. Nenäpäivää. Nenäpäivän alkuajoista lähtien upea joukko suomalaisia on kerännyt viihteen ja huumorin voimalla varoja maailman lasten auttamiseksi.

Nenäpäivä-yhteistyökuvioiden suunnittelu käynnistettiin yhteisvoimin NenäNetwork-tilaisuudessa 2016 kampanjassa mukana olevien yritysten ja organisaatioiden kanssa. Kymmenet yritykset, liitot ja organisaatiot antavat tukensa Nenäpäivälle ja maailman lapsille tukeakseen Nenäpäivän kautta yhdeksän järjestön pitkäjänteistä työtä maailmalla.

Nenäpäivä-yhteistyön kautta organisaatiolla on vastuullisuuden toteuttamisen lisäksi mahdollisuus saada näkyvyyttä omalle hyvän tekemiselleen ja sisältöä kanaviinsa, mahdollisuus kasvattaa myyntiään lahjoitustuotteilla tai -palveluilla, kasvattaa omaa verkostoaan, sitouttaa henkilöstöään toiminnan kautta, rakentaa työnantajamielikuvaansa sekä aktivoida sidosryhmiään auttamaan huumorin ja viihteen voimalla.

Mukaan Nenäpäivän kumppaniksi?

Ota yhteyttä ja kerromme lisää >>

 

Nenäpäivän yhteistyökumppanit 2016?

Jo monet yritykset ja liitot ovat mukana auttamassa maailman lapsia >>