Mert Otsamo ja Krista Siegfrids aloittivat Pirkka Nenäpäivä-kassin suunnittelun – katso video!

07.05.2015

Vaatesuunnittelija Mert Otsamo ja laulaja Krista Siegfrids ovat aloittaneet uuden Nenäpäivä-kassin suunnittelun. 

K-kauppojen ja Nenäpäivän järjestämässä yleisöäänestyksessä uuden Pirkka Nenäpäivä-kestokassin suunnittelijapariksi äänestetty kaksikko lupaa, että syksyllä luvassa on dramaattisen tyylikäs kestokassi, jolla on vahva sanoma. 

”Mahtavaa tehdä designilla hyvää!”

Mert valitsi itse suunnitteluun Nenäpäivä-inspiraatioparikseen Kristan: ”Minulle suunnittelu ei koskaan ole rajoittunut vain vaatteisiin ja olen aina halunnut antaa ihmisille jotain, joka koskettaa heitä suuremmin. Krista oli minulle luonteva valinta pariksi – olemme tuttuja jo pidemmältä ajalta ja tehneet yhdessä paljon – nyt saamme käyttää luovuutemme kehitysmaiden lasten hyväksi, Mert Otsamo iloitsee.

”Yhteinen sävel löytyi meillä nopeasti. Syksyllä paljastettava designimme on dramaattinen, erottuva ja selvästi uudenlainen”, Krista Siegfrids toteaa salaperäisesti.   

Nenäpäivän tuella järjestöt tekevät pitkäkestoista työtä kehitysmaissa lasten ja heidän perheidensä hyväksi. Nenäpäivässä mukana olevilla järjestöillä on hankkeita Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Yhden kassin tuotolla Nenäpäivän järjestöt voivat hankkia esimerkiksi koululounaan kymmenelle nepalilaislapselle tai rokottaa kaksi lasta tappavia tauteja vastaan Keniassa.

Uusi Pirkka Nenäpäivä-kestokassi nähdään K-kaupoissa Nenäpäivä-kampanjan alkaessa syksyllä 15.10.2015. Nenäpäivää vietetään seuraavan kerran 6.11.2015.

VIDEO: Katso suunnittelijaparin pohdinnat työn lomasta >>

Mert Otsamo ja Krista Siegfrids saivat 42 % prosenttia Nenäpäivä-äänestyksen äänistä >>

Lisätietoja:

Emilia Vähätalo, Nenäpäivä-säätiö, puh. 040 832 1611,emilia.vahatalo@nenapaiva.fi

Ulla Heikkilä, Ruokakesko Oy, puh. 010 532 7072, ulla.heikkila@kesko.fi