Lapset kertovat, miksi muita tulisi auttaa

26.10.2017

Nenäpäivä-kampanja alkoi torstaina 26.10. Pitkin syksyä Leia, Valtti, Otto, Martta, Lumia ja Enni ovat kertoneet Nenäpäivän videoilla omin sanoin muun muassa miksi toisia pitäisi auttaa tai mitä he tekisivät, jos kotona ei olisi vessaa.

Videoiden lisäksi lapset ovat olleet innolla mukana myös piirtäen ja värittäen. 11-vuotias Lumia halusi muistuttaa, että “kaikki lapset ovat yhtä arvokkaita” ja piirsi teoksen, jonka nimeksi tuli “Kaikilla lapsilla on oikeus unelmoida”.

3-vuotiaan Martan mieleen oli erityisesti Nenäpäivän värityskuva. Sen voi ladata ilmaiseksi Nenäpäivän materiaalipankista, josta löytyy myös helppoja ja herkullisia reseptejä

 

7-vuotias Otto tiesi, että maailman lapsia voi auttaa todella monella tavalla. Jopa niin monella, että voi olla vaikea valita mitä tekisi. Oton ja muiden epäröivien avuksi Nenätoimisto on kerännyt kasaan erilaisia vinkkejä, joista jokaisen on helppo valita itselleen sopiva tapa.

“Niin monta vaihtoehtoa, etten keksi minkä sanoisin,” tuumasi Otto auttamisen tavoista. Kuvassa myös Martta.

Valtakunnallinen Nenäpäivä-kampanja järjestetään 26.10.-19.11. ja varsinaista Nenäpäivää vietetään 10.11., jolloin Yle TV2 on koko illan Nenäkanava. Illan aloittaa Pikku Kakkosen Nenäpäivä, jonka jälkeen nähdään neljä suoraa show’ta Kaj Kunnaksen, Jarkko Tammisen, Sanna Stellanin sekä YleX:n Poikeluksen ja Hätösen ja Arman Alizadin johdolla. 
 
Ainutlaatuinen kokemusten ilta on täynnä suomalaisia artisteja, näyttelijöitä, koomikoita ja mediapersoonia, jotka kaikki heittäytyvät auttamaan maailman lapsia kohti parempaa tulevaisuutta. Illan aikana toteutetaan koko Suomen toiveet huumorin ja hyväntekeväisyyden merkeissä. 
 
Laita sinäkin hyvä liikkeelle ja lahjoita.
 
Nenäpäivän kampanjakasvot kuvasi ja videoi DigiPeople Studio.