Lahjoita lipputuloista Nenäpäivälle!

12.04.2016

Nenäpäivä haastaa 10. juhlavuoden kunniaksi niin teatterit, orkesterit kuin festivaalitkin mukaan Nenäpäivä-keräykseen hyväntekeväisyyslipuilla.

Hyväntekeväisyys ei ole koskaan ollut helpompaa! Nenäpäivä haastaa tapahtumajärjestäjät ottamaan hyväntekeväisyyden osaksi arkea. Valitkaa Nenäpäivän henkeen sopiva näytös, tilaisuus, konsertti tai tapahtuma ja lahjoittakaa osa lipputuotoista maailman lasten hyväksi!

Myykää hyväntekeväisyyslippuja, joissa lahjoitusosuus sisältyy lipun hintaan. Tehkää hyvän tekemisestä entistä näkyvämpää innostamalla mukaan tapahtuman tarjoiluista vastaava catering, ravintola tai kahvila. Katsokaa, millaisen potin saatte lipputuotoilla ja hyvää tekevillä herkuilla aikaan!

Mukana jo Radion Sinfoniaorkesteri

Radion Sinfoniaorkesteri on ollut mukana Nenäpäivässä jo vuonna 2014 koskettavalla Nenäpäivä-konsertilla, joka nähtiin ja kuultiin Ylen kanavissa suorana lähetyksenä Musiikkitalosta.
Tänä vuonna luvassa on yllätyksellinen Nenäpäivä-konsertti 3.11.2016 Jaakko Kuusiston johdolla. Katso lisätietoa konsertista täältä >> 

Nenäpäivä on kansanliike

Nenäpäivä innostaa vuosittain mukaan tuhannet suomalaiset. Lähtekää tekin auttamaan viihteen voimalla!
Nenätoimisto toimittaa syksyllä maksuttomat kampanjapaketit kaikille nenäpäivä.fi/mukaan2016 kautta tietonsa jättäneille.

Nenäpäivä-kampanjaa vietetään tulevana syksynä 27.10.-13.11.2016 välillä. Itse Nenäpäivä on perjantaina 11.11.2016.

“Olimme mukana Nenäpäivässä syksyllä 2015. Ohjelmistossamme oli Nenäpäivään sopiva näytelmä, johon myös punainen nenä sopi. Myös näytelmän ensi-ilta osui mukavasti Nenäpäivä-kampanjan ajankohtaan. Markkinointi tapahtui Nenäpäivän verkkosivujen, näytelmän omien sivujen, Facebook-postauksien sekä uutiskirjeiden kautta. Myimme kahteen näytökseen Nenäpäivä-lippua, joista lahjoitimme 5 € / lippu keräykseen. “ 
Marjo Tamminen, myynti- ja markkinointipäällikkö, Seinäjoen kaupunginteatteri