Hyvää tekevät Nenätuotteet saapuvat kauppoihin 15.10.

13.10.2015
Uudet Nenät ja muut Nenäpäivä-tuotteet saapuvat virallisiin Nenäkauppoihin 15.10.2015

Ostamalla Nenäpäivän lahjoitus- ja kannatustuotteita K-kaupoista autat! 

Nenäpäivässä voi auttaa omalla tavallaan – vaikka hankkimalla Nenäpäivän kannatus- ja lahjoitustuotteita! K-kaupat ovat tänäkin vuonna virallisia Nenäkauppoja ja myyvät mm. Nenäpäivän kannatustuotteita eli punaista Nenää, Pirkka Nenäpäivä-kestokassia, Nenäpäivä-heijastimia ja korviksia. Nenäpäivä-kannatustuotteiden hinnasta vähintään puolet lahjoitetaan kehitysmaiden lasten hyväksi vuoden 2015 Nenäpäivä-keräykseen. 

Tänä vuonna luvassa on uudet, Suomessa valmistetut Nenät. Nenäpaketissa tulee mukana myös yllätystarra-arkki, joten jokainen voi tuunata Nenäpäivä-Nenästään juuri oman näköisensä! Tutustu Tuunasiin – miltä Sinun Nenäsi näyttää?

K-kauppojen Nenäpäivä-kampanjassa mukana on myös iso joukko erilaisia tuotteita, joiden hinnasta osuus lahjoitetaan keräykseen. Tänä syksynä mm. siivoamalla, herkuttelemalla, leipomalla ja lemmikkiä hemmottelemalla voit tehdä hyvää! 

Tuotteet tulevat myyntiin K-kauppoihin ympäri Suomen 15.10. Nenäpäivä-kampanjan alkaessa. Hyvää tekevät Nenäpäivä-tuotteet tunnistat erillisestä Nenäpäivä-hintalapusta. 

Tutustu K-kauppojen Nenäpäivä-kampanjaan 

K-kaupat ovat jo kolmatta vuotta mukana Nenäpäivässä >>