Haemme markkinointi- ja viestintäpäällikköä

25.05.2018

Haaveiletko iloisesta ja merkityksellisestä työstä?

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Hei MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN AMMATTILAINEN! Haaveiletko iloisesta ja merkityksellisestä työstä? Suomen hauskin hyväntekeväisyyskampanja NENÄPÄIVÄ etsii markkinointi- ja viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset toteuttamaan niitä hassuja ideoita, joita et muualla ole kehdannut edes esittää. Vastaat modernin ja hauskan Nenäpäivä-kampanjan markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta sekä tavoitteiden saavuttamisesta.

Millainen on etsimämme Nenä?

Sinulla on mielellään useamman vuoden kokemus markkinoinnista ja viestinnästä. Olet idearikas visionääri ja sinulla on näyttöä onnistuneista kampanjoista. Ymmärrät syy-seuraussuhteet, toimit analyyttisesti ja pystyt kiireessäkin asettamaan tehtävät tärkeysjärjestykseen. Et hätkähdä, vaikka ajoittain Nenien määrä ilmassa olisikin melkoinen.

 

Omaat vahvan ymmärryksen mediayhteistyön, verkon ja sosiaalisen median mahdollisuuksista. Sinulla on kokemusta verkkokehitysprojekteista ja etsit mielelläsi uusia toimintatapoja. Olet valmis kehittämään Nenäpäivän varainhankintaa ja pyrit tekemään lahjoittamisesta entistä helpompaa …tai hauskempaa!

Olet aito tiimipelaaja ja sinusta on hauska auttaa! Osaat jakaa vastuuta ja innostaa ihmisiä mukaan. Luot verkostoja aktiivisesti ja sinulla on kenties kokemusta yritys- ja järjestökentältä.

Tarjoamme vauhdikkaan, monipuolisen ja hyvää tekevän työn iloisessa tiimissämme Nenätoimistolla Pasilassa.

Hae tehtävää

Jos olet valmis laittamaan oman Nenäsi likoon maailman lasten hyväksi, hae tehtävää:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv, viimeistään 6.6.2018: riina.lipponen@nenapaiva.fi.

Lähetä viestisi otsikolla Markkinointi- ja viestintäpäällikkö. Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja

☎️ KE 30.5.2018 klo 11.00 - 13.00

Tiina-Rakel Liekki, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Nenäpäivä-säätiö

puh. 050 354 4453

 

☎️ PE 1.6.2018 klo 14.00 - 15.00

Riina Lipponen, toiminnanjohtaja, Nenäpäivä-säätiö

puh. 040 595 1720

 

Nenäpäivän järjestöt vievät avun perille: Suomen UNICEF, Suomen Punainen Risti, Kirkon Ulkomaanapu, Fida International, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus (SASK) ja Suomen Lähetysseura. Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.

Nenäuutiset