Beatlesin parhaat palat nyt Areenassa ja 26.10. livenä Espoossa

14.09.2017

Tänä syksynä Beatles on pop! Parasta aikaa Yle Areenassa on katsottavissa peräti kaksi tuoretta dokkaria Beatlesin tähtihetkistä ja lokakuun lopussa yhtyeen musiikista pääsee nauttimaan livenä Espoon kulttuurikeskuksessa. Hyväntekeväisyyskonsertti nähdään myös Ylen kanavilla.

Maailman tarunhohtoisimman rock-yhtyeen parhaat kappaleet kuullaan HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertissa sinfoniaorkesterin säestämänä, kun lokakuun lopun illassa Tapiola Sinfonietta nousee lavalle solisteinaan upeita suomalaisartisteja eri vuosikymmeniltä. Orkesterin johtajana toimii kukas muu kuin musiikin monitaituri Marzi Nyman.

Konsertin tunnelmaan voit virittäytyä jo nyt. Ylen syksyn Teemalauantai-kauden avasi Beatles-ilta, jossa esitettiin kaksi tuoretta musiikkidokumenttia yhtyeen uran huippuhetkistä. Tv-ensi-illassa nähdyt Eight Days A Week (2016) sekä Sgt. Pepper’s Musical Revolution (2017) ovat katsottavissa ilmaiseksi Yle Areenassa 2. lokakuuta asti.

Beatlesin tahtien soidessa kannattaa suunnata lippukauppaan ja ostaa liput syksyn tunnelmallisimpaan hyväntekeväisyyskonserttiin Espoon kulttuurikeskukseen. Suoraa lähetystä voi seurata myös kotikatsomossa Yle TV1:ltä, Radio Suomesta sekä Yle Areenasta.

Tiesitkö, että Beatlesin tavoin myös Nenäpäivä on alkujaan lähtöisin Briteistä. Brittien Nenäpäivän isä, mm. elokuvista Notting Hill ja Rakkautta vain tunnettu käsikirjoittaja-ohjaaja Richard Curtis on suuri Beatles-fani!

Itse Sir Paul McCartney on osallistunut Britannian Red Nose Dayhin useasti ja Stella-tyttären suunnittelemia T-paitoja on myyty kampanjan hyväksi. Katso alta Red Nose Day -sketsi vuodelta 2011, jossa nähdään Paulin lisäksi myös Ringo Starr.

HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertti 26.10. klo 19.

 

Nenäuutiset