Ajankohtaista

17.11.2017
Tää on h**vetin hyvä tää Nenäpäivä-show mun mielestä, totesi Hjallis Harkimo sohvalla Sipoossa.

Sohvaperunoissa on tänään perjantaina luvassa yllätyksiä, kun ihanien vakioperunoiden lisäksi sohvilla nähdään myös julkkiksia katsomassa Nenäpäivää. Katso ennakkoon alta keitä kaikkia sohvilla nähdään ja ketkä liikuttuvat kyyneliin asti katsoessaan Nenäpäivää.

10.09.2019
Tuure Boelius odottaa innolla millaisia tempauksia kouluissa järjestetään.
Koulukisaan voi osallistua monella tavalla  ja tempaus voi olla melkein mitä vain; esimerkiksi tanssiesitys isolla porukalla, luokkien välinen sketsikilpailu, hauskojen leivonnaisten myyjäiset tai naamiaiset, joissa kaikki pukeutuvat punaiseen – vain mielikuvitus on rajana! Tuure kannustaa osallistujia käyttämään luovuuttaan. 
 
05.09.2019
Nenäpäivä kutsuu suomalaiset mukaan auttamaan maailman lapsia.

Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja piristää jälleen syksyä. Kampanja alkaa Nenäpäivä sirkuksessa -ohjelmalla 24.10. ja huipentuu erilaisten tempausten merkeissä suoraan Nenäpäivän lähetykseen 8.11. 

Tänä vuonna Nenäpäivän juontajina nähdään tutut Nenäpäivän kasvot Susanna Laine ja Janne Kataja. Heidän lisäkseen hyvää meininkiä ohjelmaan tuo Jenni Kokander, joka ilahtui, kun häntä pyydettiin mukaan aivan erityiseen juontajarooliin.23.08.2019
"Tärkeintä tässä oli minulle se, että potti meni lasten hyväksi", Tero kertoo.

Ylen Saunapäivää vietettiin heinäkuun lopulla yli 200 000 löylyttelijän voimin ja kesän aikana Tuija Pehkosen emännöimä kultaisena kimalteleva saunakärry keräsi yleisöä liikkuessaan ympäri Suomea. Saunapäivän jälkeen saunakärry huutokaupattiin maailman lasten hyväksi. Huutokaupan myötä Nenäpäivän avustuspottiin kertyi huimat 17 777 euroa. Voittajahuudon tekijäksi paljastui kerkkoolainen Tero.

17.07.2019

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus huutaa omakseksi Saunapäivä-ohjelmasta tuttu peräkärrysauna, jolla Tuija Pehkonen on kyydittänyt ja saunottanut kansainvälisiä vieraitaan. Tämän saunan avulla voit saunoa missä ikinä haluatkaan – parkkeeraa peräkärry järven rantaan tai ota se mukaasi kesän rientoihin. Viehättävässä saunassa on puulämmitteinen kiuas, joka lämpiää nopeasti ja tarjoaa hyvät löylyt. Myynnistä saatu tuotto ohjataan Nenäpäivän kautta maailman lasten hyväksi.

08.05.2019

Moi markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja!

Miltäs kuulostaisi innostava ja merkityksellinen työ Helsingin Pasilassa? Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja NENÄPÄIVÄ etsii markkinointi- ja viestintäkoordinaattorin vanhempainvapaan sijaista. Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuun puolivälissä ja kestää noin vuoden.

 

Mitä toivomme sinulta

08.05.2019

Mitä toivomme sinulta:

01.03.2019

Lauantaina jännitetään jälleen Suomen viisuvalintaa, kun euroviisuedustaja Darude esittää kolme biisiä Uuden Musiikin Kilpailussa. Suomen viisukappale valitaan 2.3. UMK19-lähetyksessä. Sinä voit vaikuttaa, mikä biiseistä voittaa Uuden Musiikin Kilpailun — samalla voit myös auttaa maailman lapsia äänestämällä!

UMK19-lähetyksen aikana klo 21 alkaen on käynnissä maksullinen puhelin- ja tekstiviestiäänestys. Äänestää voi myös maksuttomasti yle.fi-sovelluksen kautta.

Tags: 
11.11.2018
Nenäpäivän show oli jälleen suuri menestys. Kuva: Riikka Vaahtera

Puoli seitsemän ja Mikko Kekäläinen tekivät illan aikana ennätyksellisen yli 240 000 euron keräystuloksen. Lisäksi YleX Aamun Ville “Viki” Eerikkilä ja Juuso “Köpi” Kallio keräsivät 40-tunnin Naurumaraton-lähetyksellä uskomattoman 108 000 euron lahjoituspotin.

– Olemme todella iloisia, että niin moni suomalainen haluaa auttaa maailman lapsia. Pienelläkin yksittäisellä lahjoituksella on suuri merkitys ja haluamme kiittää jokaista lahjoittajaa, kommentoi Nenäpäivän toiminnanjohtaja Riina Lipponen.

09.11.2018

Nenäpäivä kerää tänä iltana suomalaiset myös television ääreen, kun Yle TV2 esittää koko illan mittaisen suoran Nenäpäivä-show’n, jota juontavat Ernest Lawson ja Susanna Laine. Luvassa on huikea ilta täynnä huippuartisteja, koskettavia inserttejä Nenäpäivän avustuskohteista ja hersyvää huumoria. Jokaista suomalaista kannustetaan perustamaan oma Nenäkatsomonsa ja auttamaan maailman lapsia.

 

Sivut

Subscribe to Ajankohtaista