Ajankohtaista

17.11.2017
Tää on h**vetin hyvä tää Nenäpäivä-show mun mielestä, totesi Hjallis Harkimo sohvalla Sipoossa.

Sohvaperunoissa on tänään perjantaina luvassa yllätyksiä, kun ihanien vakioperunoiden lisäksi sohvilla nähdään myös julkkiksia katsomassa Nenäpäivää. Katso ennakkoon alta keitä kaikkia sohvilla nähdään ja ketkä liikuttuvat kyyneliin asti katsoessaan Nenäpäivää.

08.05.2019

Moi markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja!

Miltäs kuulostaisi innostava ja merkityksellinen työ Helsingin Pasilassa? Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja NENÄPÄIVÄ etsii markkinointi- ja viestintäkoordinaattorin vanhempainvapaan sijaista. Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuun puolivälissä ja kestää noin vuoden.

 

Mitä toivomme sinulta

08.05.2019

Mitä toivomme sinulta:

01.03.2019

Lauantaina jännitetään jälleen Suomen viisuvalintaa, kun euroviisuedustaja Darude esittää kolme biisiä Uuden Musiikin Kilpailussa. Suomen viisukappale valitaan 2.3. UMK19-lähetyksessä. Sinä voit vaikuttaa, mikä biiseistä voittaa Uuden Musiikin Kilpailun — samalla voit myös auttaa maailman lapsia äänestämällä!

UMK19-lähetyksen aikana klo 21 alkaen on käynnissä maksullinen puhelin- ja tekstiviestiäänestys. Äänestää voi myös maksuttomasti yle.fi-sovelluksen kautta.

Tags: 
11.11.2018
Nenäpäivän show oli jälleen suuri menestys. Kuva: Riikka Vaahtera

Puoli seitsemän ja Mikko Kekäläinen tekivät illan aikana ennätyksellisen yli 240 000 euron keräystuloksen. Lisäksi YleX Aamun Ville “Viki” Eerikkilä ja Juuso “Köpi” Kallio keräsivät 40-tunnin Naurumaraton-lähetyksellä uskomattoman 108 000 euron lahjoituspotin.

– Olemme todella iloisia, että niin moni suomalainen haluaa auttaa maailman lapsia. Pienelläkin yksittäisellä lahjoituksella on suuri merkitys ja haluamme kiittää jokaista lahjoittajaa, kommentoi Nenäpäivän toiminnanjohtaja Riina Lipponen.

09.11.2018

Nenäpäivä kerää tänä iltana suomalaiset myös television ääreen, kun Yle TV2 esittää koko illan mittaisen suoran Nenäpäivä-show’n, jota juontavat Ernest Lawson ja Susanna Laine. Luvassa on huikea ilta täynnä huippuartisteja, koskettavia inserttejä Nenäpäivän avustuskohteista ja hersyvää huumoria. Jokaista suomalaista kannustetaan perustamaan oma Nenäkatsomonsa ja auttamaan maailman lapsia.

 

06.11.2018
"Tein Nenäpäivän kunniaksi pipareita, joiden perusta on lapsuuteni piparisuosikki, herrasväen piparit. Ohje on naurettavan yksinkertainen ja aineet löytyvät aikalailla aina kaapista. Monesti yksinkertainen on kaunista, mutta myös herkullista!"
 
Nenäkkäät piparit
 
200 g voita tai leivontamargariinia
1 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja tai vaaleita spelttijauhoja
1,5 dl perunajauhoja
1 tl vaniljasokeria
 
Täyte:
vadelmahilloa
 
05.11.2018
Siskonpedin uutuusbiisi yhdistelee hauskasti folkia ja heviä

Kyseessä on Siskonpedin ensimmäinen englanninkielinen kappale – tästä alkaa Siskonpedin veret seisauttava maailmanvalloitus!

Siskonpedin Niina Lahtinen, Pirjo Heikkilä, Sanna Stellan ja Krisse Salminen osallistuvat tarttuvalla kappaleella Nenäpäivä-kampanjaan, joka huipentuu tämän viikon perjantaina Nenäpäivään. Nenäpäivän kunniaksi Yle TV2 esittää koko illan suoraa Nenäpäivän lähetystä. Myös Siskonpedin verinen uutuusmusiikkivideo esitetään osana ohjelmaa.

04.11.2018
YleX:n Viki ja Köpi tekevät ennätyspitkän maratonlähetyksen Nenäpäivän kunniaksi.

YleX Naurumaratonista tehdään 40-tuntinen ennätyslähetys 

Nenäkulmasta lähetetään myös YleX:n ennätyspitkä Naurumaraton-radiolähetys, joka hauskuuttaa yleisöään ja kerää varoja maailman lapsille kokonaiset 40 tuntia yhteen menoon. Mitä vain voi tapahtua, kun YleX Aamusta tutut Ville “Viki” Eerikkilä ja Juuso “Köpi” Kallio repäisevät ennätyslähetyksen maailman lasten hyväksi. Maratonlähetyksessä on luvassa on vieraita, haasteita ja tietenkin paljon naurua.

16.10.2018
Nenäpäivänä hauska auttaa myös kotikatsomoissa.

– Haluamme kannustaa ihmisiä ympyröimään kalentereistaan Nenäpäivän 9.11. ja kutsumaan läheiset tuolloin television ääreen. Yhdessä voi viettää mukavan illan Nenäpäivä-show’n parissa viihtyen ja auttaa samalla maailman lapsia, Nenäpäivän toiminnanjohtaja Riina Lipponen innostaa.

Sivut

Subscribe to Ajankohtaista