UMK lahjoittaa äänestystuotot Nenäpäivälle

04.03.2020
Kuka edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa 2020 Hollannin Rotterdamissa?

Kuka edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa 2020 Hollannin Rotterdamissa? Lauantaina 7.3.2020 äänestetään Suomelle euroviisuedustaja klo 21.00 alkaen Yle TV1:lla ja Yle Areenassa Uuden Musiikin Kilpailussa.

Tulevana lauantaina 7.3. jännitetään jälleen Suomen viisuvalintaa, kun kuudesta huikeasta artistista ja heidän kilpailukappaleesta äänestetään Suomelle euroviisuedustaja UMK20-lähetyksessä. Uuden Musiikin Kilpailun voitosta ja Suomen seuraavan euroviisuedustajan paikasta kisaavat: Tika, Erika Vikman, Aksel Kankaanranta, F3M, Sansa ja Catharina Zühlke. Vaikuta valintaan äänestämällä  — samalla voit myös auttaa maailman lapsia!

UMK20-lähetyksen aikana klo 21 alkaen on käynnissä maksullinen puhelin- ja tekstiviestiäänestys. Tekstiviestin hinta on 1 €, puhelinäänen hinta on 1 € + pvm. Voit soittaa tai tekstata niin monta kertaa kuin haluat. Äänestyksen tarkka alkamis- ja päättymisaika ilmoitetaan suorassa TV-lähetyksessä. UMK20 lahjoittaa puhelinäänestyksen tuotot Nenäpäivä-säätiön yhdeksän järjestön työhön maailman lasten hyväksi.

Äänestää voi myös maksuttomasti yle.fi-sovelluksen kautta. Lue tarkat äänestysohjeet Ylen sivuilta: Näin äänestät UMK20 »